spalay
4 Listas 19 Favoritos 7,8 Nota media

Resumen

Killing Ground 7,5
Killing Ground Valorada hace 2 semanas
The Florida Project 8,5
The Florida Project Comentada hace 2 semanas

"Un film ple de contrastos en el que brillen les seves interpretacions, en especial les dues nenes i un formidable Willem Dafoe. Destacable com un personatge més la localització de la película, fotografiada de forma exquisita. No explicaré el final, només diré que és el millor final que he vist aquest any."

Mellow Mud 8,5
Mellow Mud Comentada hace 4 semanas

"Un film intimista que respira bellesa en tots els seus plans. Serena, delicada i continguda però també punyent. Un retrat d'adolescència marcat pel sobtat salt a la maduresa. Val la pena seguir aquest director en el futur. Menció a part l'actriu protagonista, superba!!! "

La Piedra de la Paciencia 9
La Piedra de la Paciencia Comentada hace 1 mes

"Una jove en mig del horror de la guerra va desgranant els seus secrets més inconfessables a un marit en estat de coma. De mica en mica es va alliberant fins a la catarsi final en que esdevé persona. "

The Treatment 8
The Treatment Comentada hace 2 meses

"Un sòrdid thriller molt ben elaborat, que et va generant, a mesura que avança el metratge, uns nivells d'angoixa i patiment al límit de la repugnància. Entre Seven de Fincher i Prisoners de Villeneuve, passant pel Mystic River d'Eastwood."

Pastel de pera con lavanda 8
Pastel de pera con lavanda Comentada hace 2 meses

"Sents els aromes: el pa, l'espígol, els camps de fruiters, els núvols que es transformen en aquesta senzilla i agradable película."

I am not a serial killer 7
I am not a serial killer Comentada hace 2 meses

"Interessant thriller en la que un sociopata s'obsesiona en perseguir a un altre sociopata assessí. Un joc de miralls ple d'humor negre i amb un final extravagant i original"

Oslo, 31 de agosto 8
Oslo, 31 de agosto Comentada hace 2 meses

"Crònica d'una mort anunciada en un Oslo molt ben fotografiat. Serena,pausada i tranquila fins a les darreres conseqüencies"

La Aventura 7
La Aventura Valorada hace 2 meses
Yo soy el amor 7,5
Yo soy el amor Comentada hace 2 meses

"Immensa Tilda Swinton, que deambula entre l'opulència d'una familia industrial rica, entre sofisticades celebracions familiars, fins que aparaeix l'Antonio, amic del seu fill, amb qui descobrirà l'amor i un retorn a la naturalesa i a la senzillesa de la felicitat, tot i que haurà de pagar un preu molt alt."

Poesía 7,5
Poesía Comentada hace 2 meses

"Moltes películes en una: la solitud, la lluita contra la pèrdua de la memòria, la buidor de la bellesa, la família, l'expiació de la culpa, l'amor per les paraules... "

El castillo de cristal 7,5
El castillo de cristal Valorada hace 3 meses
In the Crosswind 9
In the Crosswind Comentada hace 3 meses

"Absolutament meravellosa. Els records d'Estonia rodats amb un poetic blanc i negre que enamora. La deportació cap a Siberia i totes les esfereidores vivències en el goulag estan rodades com gegantines fotografies en tres dimensions on la càmera navega per tots els racons mostrant-nos els detallas de la mateixa. Es difícil de descriure, el millor és mirar-la!!!"

The Tribe 7,5
The Tribe Valorada hace 3 meses
Night Moves 7
Night Moves Valorada hace 3 meses
Welcome 8,5
Welcome Comentada hace 3 meses

"Una molt bona història, tendra però trista. Et remou la consciencia davant el drama de la immigració. Gran interpretació dels dos actors principals, sense oblidar la bellesa de les dues protagonistes femenines. Molt i molt recomanable."

Amor a la siciliana 8
Amor a la siciliana Valorada hace 3 meses
El Reino de Dunark 6,5
El Reino de Dunark Valorada hace 4 meses
La vida en rosa 7
La vida en rosa Valorada hace 4 meses
Corazón Gigante 8
Corazón Gigante Comentada hace 4 meses

"Amb una sensibilitat gens ensucrada, el director ens explica la historia d'en Fusi, un gegant que amb 43 anys viu amb la seva mare i en que la seva vida està enmarcada en una quotidianieitat que no deixa espai als somnis. Però aquesta trista vida en la gèilida Islandia canviarà en conéixer la Sjofn, una inestable noia de la que s'enamora perdudament."

Detroit 8,5
Detroit Comentada hace 4 meses

"buff!!! Quin patiment i quina sensació de rabia que et queda al final del metratge. Em recorda el que vaig sentir despres de veure Arde Mississipi."

La gran enfermedad del amor 7,5
La gran enfermedad del amor Valorada hace 4 meses
Blind 7,5
Blind Comentada hace 4 meses

"Joc de miralls, a vegades trencats, a vegades humitejats o amb baf. El que està clar es que no et retornen una imatge definida del que està passant, tot i que hipnotitzen, embriaguen fins al final. "

Black Coal 7
Black Coal Comentada hace 4 meses

"la fredor del pasisatge nevat es converteix en un personatge més en aquest thriller criminal, farcit de bone escenes que evoquen al millor Won Kar Wai"