spalay
4 Listas 19 Favoritos 7,8 Nota media

Resumen

La fuente de las mujeres 7,5
La fuente de las mujeres Comentada hace 20 horas

"Un film d'una factura impecable, amb bones interpretacions i una musica excel·lent. Llàstima que la història decau en alguns moments del metratge. La revolució de la dona musulmana al estil de "La piedra de la paciencia" però sense arribar a assolir el nivell d'aquesta."

De latir, mi corazón se ha parado 6,5
De latir, mi corazón se ha parado Comentada hace 2 semanas

"Tot i la bona interpretació masculina el film no m'ha arribat, tot i que he de reconeixer que crea tensió i mal rotllo."

Dark Night 8
Dark Night Comentada hace 2 semanas

"A través d'una fotografia sublim el director ens presenta i segueix la vida, en un dia qualsevol de l'any 2012, de diversos personatges que inexorablement confluiran al cinema d'Aurora per veure "The dark night Rises""

Cegados por el sol 7,5
Cegados por el sol Comentada hace 3 semanas

"Una historia sobre el desig a quatre bandes en una petita illa al sud de Siciliana. Un drama que actua com a mcguffin de l' autèntica tragedia que és la mort dels immigrants al mar. "

Eternité 8,5
Eternité Comentada hace 1 mes

"Entre el director Tran anh Hung, responsable d'una meravella com és Pleno verano, i l'operador de càmara Mark Lee Ping-Bing, amb obres cabdals com Deseando amar, no cal dir massa cosa més d'aquesta película: tendra, lluminosa, elegant, una obra d'art en moviment."

Metro Manila
Metro Manila Comentada hace 1 mes

"Una historia sobre la supervivència en una jungla com és l'actual Manila"

El día más feliz en la vida de Olli Mäki 7
El día más feliz en la vida de Olli Mäki Comentada hace 1 mes

"Una molt bona fotografia en blanc i negre, un historia senzilla sense pretensions. "

Metro Manila 8
Metro Manila Valorada hace 1 mes
No llores, vuela 7,5
No llores, vuela Comentada hace 1 mes

"Uns personatges peculiars en un entorn bell i hostill a parts iguals. "

Una botella en el mar de Gaza 8,5
Una botella en el mar de Gaza Comentada hace 1 mes

"El conflicte arabo-israelí vist des de la mirada de dos adolescents amb més sentit de l'empatia que la majoria de governants mundials. Una pelí cula necessària tractada amb molt de gust,, imprescindible!!! "

Killing Ground 7,5
Killing Ground Valorada hace 2 meses
The Florida Project 8,5
The Florida Project Comentada hace 2 meses

"Un film ple de contrastos en el que brillen les seves interpretacions, en especial les dues nenes i un formidable Willem Dafoe. Destacable com un personatge més la localització de la película, fotografiada de forma exquisita. No explicaré el final, només diré que és el millor final que he vist aquest any."

Mellow Mud 8,5
Mellow Mud Comentada hace 3 meses

"Un film intimista que respira bellesa en tots els seus plans. Serena, delicada i continguda però també punyent. Un retrat d'adolescència marcat pel sobtat salt a la maduresa. Val la pena seguir aquest director en el futur. Menció a part l'actriu protagonista, superba!!! "

La Piedra de la Paciencia 9
La Piedra de la Paciencia Comentada hace 3 meses

"Una jove en mig del horror de la guerra va desgranant els seus secrets més inconfessables a un marit en estat de coma. De mica en mica es va alliberant fins a la catarsi final en que esdevé persona. "

The Treatment 8
The Treatment Comentada hace 4 meses

"Un sòrdid thriller molt ben elaborat, que et va generant, a mesura que avança el metratge, uns nivells d'angoixa i patiment al límit de la repugnància. Entre Seven de Fincher i Prisoners de Villeneuve, passant pel Mystic River d'Eastwood."

Pastel de pera con lavanda 8
Pastel de pera con lavanda Comentada hace 4 meses

"Sents els aromes: el pa, l'espígol, els camps de fruiters, els núvols que es transformen en aquesta senzilla i agradable película."

I am not a serial killer 7
I am not a serial killer Comentada hace 4 meses

"Interessant thriller en la que un sociopata s'obsesiona en perseguir a un altre sociopata assessí. Un joc de miralls ple d'humor negre i amb un final extravagant i original"

Oslo, 31 de agosto 8
Oslo, 31 de agosto Comentada hace 4 meses

"Crònica d'una mort anunciada en un Oslo molt ben fotografiat. Serena,pausada i tranquila fins a les darreres conseqüencies"

La Aventura 7
La Aventura Valorada hace 4 meses
Yo soy el amor 7,5
Yo soy el amor Comentada hace 4 meses

"Immensa Tilda Swinton, que deambula entre l'opulència d'una familia industrial rica, entre sofisticades celebracions familiars, fins que aparaeix l'Antonio, amic del seu fill, amb qui descobrirà l'amor i un retorn a la naturalesa i a la senzillesa de la felicitat, tot i que haurà de pagar un preu molt alt."

Poesía 7,5
Poesía Comentada hace 5 meses

"Moltes películes en una: la solitud, la lluita contra la pèrdua de la memòria, la buidor de la bellesa, la família, l'expiació de la culpa, l'amor per les paraules... "

El castillo de cristal 7,5
El castillo de cristal Valorada hace 5 meses
In the Crosswind 9
In the Crosswind Comentada hace 5 meses

"Absolutament meravellosa. Els records d'Estonia rodats amb un poetic blanc i negre que enamora. La deportació cap a Siberia i totes les esfereidores vivències en el goulag estan rodades com gegantines fotografies en tres dimensions on la càmera navega per tots els racons mostrant-nos els detallas de la mateixa. Es difícil de descriure, el millor és mirar-la!!!"

The Tribe 7,5
The Tribe Valorada hace 5 meses