maball
0 Listas 36 Favoritos 7,3 Nota media

Resumen

Mark Felt. El Informante 6
Mark Felt. El Informante Comentada hace 1 mes

"Promet molt més del que dóna. Ambigua, no se sap si feta per a la glòria de la "millor agència del món", com es diu a la peli. No es destapa l'infamant personatge que fou Hoover. Això sí, oportunista ara que, afortunadament, l'FBI fa el que ha de fer amb l'actual president. "

El aviso
El aviso Vista hace 3 meses
Un gran desconocido
Un gran desconocido Vista hace 3 meses
Cartas de Berlín
Cartas de Berlín Comentada hace 4 meses

"No està malament, sobretot per veure què passava dins d'Alemania mateix i com a exemple d'opció personal per la llibertat sigui quin sigui el preu (morts ho eren molt més els altres). <br /> Dit això, resulta una mica plana, se li hauria pogut treure més partit.<br /> "

Los Anarquistas
Los Anarquistas Vista hace 4 meses
La Memoria del Asesino
La Memoria del Asesino Vista hace 4 meses
SS-GB 7,5
SS-GB Comentada hace 5 meses

"Bona, encara que la idea no sigui del tot original després d'altres (però què hi ha original del tot?), ja que al capdavall el que importa és COm està feta molt més que no pas el tema o la situació.<br /> Bon ritme, bones actuacions, no massa anglesa (patriòticament parlant).<br /> <br /> "

La cabeza alta
La cabeza alta Comentada hace 5 meses

"La pel·lícula no està malament, intenta, com se sol dir, una altra mirada. Ara, em sembla poc real i una mica ingènua: tothom, des de la jutgessa fins als assistens i professionals es deixen passar pel damunt, els nanos són receptius a les sempre bones intencions dels que els envolten... No me l'acabo de creure. Bones interpretacions, això sí.<br /> <br /> <br /> "

Molly's Game 7
Molly's Game Valorada hace 5 meses
El Fiel 8
El Fiel Comentada hace 6 meses

"De tant en tant patina una mica per mor del romanticisme a què es manté fidel, però el ritme és bo, la imatge també i la interpretació del protagonista molt bona. L'actriu fluixeja i està lluny del registre de La vida d'Adèle. No és res de l'altre món, però millor que una pila de thrillers venuts.<br /> "

No se lo digas a nadie 6
No se lo digas a nadie Comentada hace 6 meses

"Deunidó. Dues hores per explicar que algú qualsevol pot esdevenir d'un moment a l'altre un campió de triatlon, barallar-se i sortir-se'n amb policies, criminals i lleis, que vuit anys no són res i l'amor resta intacte, sobretot si ets ben adult, i un final amb més melmelada que un anunci francès. S'ho podien estalviar.<br /> <br /> "

No se lo digas a nadie
No se lo digas a nadie Vista hace 6 meses
The Square 5
The Square Comentada hace 7 meses

"Molta formalitat (fins i tot ultra políticament correcta) i poca sunstància. Massa esforç per arribar a parlar d'una idea fàcil. L'escena amb "la bèstia" és l'única cosa que se salva.<br /> <br /> "

Una mujer fantástica
Una mujer fantástica Comentada hace 8 meses

"Una molt bona pel·lícula, encara que, de vegades, li sobra una mica de rutina (escenes de violència social provocada per la condició de la dona) i al final s'allarga innecessàriament amb la cremació. Gran actriu.<br /> "

El Maquinista de la General
El Maquinista de la General Vista hace 10 meses
Metrópolis
Metrópolis Vista hace 10 meses
Folsom Street
Folsom Street Vista hace 1 año
Home Alone
Home Alone Vista hace 1 año
Queercore
Queercore Vista hace 1 año
Una historia de locos
Una historia de locos Vista hace 1 año
La Promesa 6
La Promesa Comentada hace 1 año

"Una peli d'aventures personals (amb els americans com a "salvadors", per variar) que només de resquitllada parla del genocidi armeni. Tots, intèrprets, guionistes, director, capital..., estrangers, aliens als protagonistes de la tragèdia. Qualsevol film de Guediguian li dóna vuitanta voltes a aquest. <br /> <br /> "

En la Niebla
En la Niebla Vista hace 1 año
Operación Anthropoid
Operación Anthropoid Vista hace 1 año
Testigo 7,5
Testigo Comentada hace 1 año

"Remarcable. Uns pel·lícula autènticament kafkiana, almenys fins al tros final. Un bon guió acompanyat de bones interpretacions i el ritme que tocava. O com es pot un bon film amb ben pocs diners (si més no, comparat amb altres productes del camp).<br /> <br /> "