maball

Resumen

Folsom Street
Folsom Street Vista hace 1 mes
Home Alone
Home Alone Vista hace 1 mes
Queercore
Queercore Vista hace 1 mes
Una historia de locos
Una historia de locos Vista hace 1 mes
La Promesa 6
La Promesa Comentada hace 1 mes

"Una peli d'aventures personals (amb els americans com a "salvadors", per variar) que només de resquitllada parla del genocidi armeni. Tots, intèrprets, guionistes, director, capital..., estrangers, aliens als protagonistes de la tragèdia. Qualsevol film de Guediguian li dóna vuitanta voltes a aquest. <br /> <br /> "

En la Niebla
En la Niebla Vista hace 1 mes
Operación Anthropoid
Operación Anthropoid Vista hace 1 mes
Testigo 7,5
Testigo Comentada hace 1 mes

"Remarcable. Uns pel·lícula autènticament kafkiana, almenys fins al tros final. Un bon guió acompanyat de bones interpretacions i el ritme que tocava. O com es pot un bon film amb ben pocs diners (si més no, comparat amb altres productes del camp).<br /> <br /> "

Brimstone 7,5
Brimstone Comentada hace 1 mes

"Sense ser especialment bona, paga la pena veure-la. Molt ben trobat l'efecte de la història cap endarrere: el resultat fóra diferent amb una narració convencional. Li sobre minuts, força minuts. A remarcar la indiferència generalitzada per part de tothom enfront del que està passant: món mascle. Mol bé el Guy Pearce.<br /> <br /> "

Downriver
Downriver Vista hace 1 mes
Kinatay
Kinatay Vista hace 1 mes
Tierra de Paprika
Tierra de Paprika Vista hace 2 meses
Wolf Hall
Wolf Hall Comentada hace 2 meses

"Una de les sèries històriques més ben fetes que s'han fet. Una sèrie imprescindible. L'única pega: que s'hagi de realçar la figura de Cromwell sobre la base d'ennegrir les altres. Massa perfecte. <br /> "

American Pastoral
American Pastoral Comentada hace 2 meses

"Una pel·lícula sense amoció autèntica en lloc, molt plana, en què, més enllà de les intencions del director, el problema queda reduït a una qüestió de bons pares / mals pares en una Amèrica de conflictes (per exemple, el racial) de per riure.<br /> <br /> "

El viento nos llevará
El viento nos llevará Comentada hace 2 meses

"La pel·lícula és una meravella. Ara, és del tot incomprensible que se la situï en l'apartat d'entendre el poble kurd quan Iran és un dels països que més atrocitats repressives comet contra els kurds... de l'Iran.<br /> <br /> "

Un monstruo en mi puerta
Un monstruo en mi puerta Vista hace 2 meses
Ciudad de vida y muerte
Ciudad de vida y muerte Vista hace 2 meses
Girls War
Girls War Comentada hace 2 meses

"De visió imprescindible. I a sobre qualifiquen els kurds de terroristes quan tots els països on són els estan terroritzan (literalment) a ells.<br /> El poder per a les dones; aniríem molt millor.<br /> <br /> <br /> "

El Guardián Invisible
El Guardián Invisible Vista hace 3 meses
La Conspiración del Silencio
La Conspiración del Silencio Vista hace 3 meses
Z. La ciudad perdida 5
Z. La ciudad perdida Comentada hace 3 meses

"Llarguíssima, pesada, pobrets indígenes tan agressius, parlant tots el castellà!, pobre Pattinson, a quins papers es veu reduït, què hi fa la Primera Guerra Mundial entremig? En fi, bona interpretació del Charlie Hunnan i poca cosa més. <br /> <br /> "

John Wick: Pacto de sangre 5
John Wick: Pacto de sangre Comentada hace 3 meses

"Més falta d'imaginació, pobre realització i limitades interpretacions, és difícil de trobar. Esclar que el guió és també inexistent. El Keanu, i això ve de llluny, és insuportable.<br /> <br /> "

Lady Macbeth 6
Lady Macbeth Comentada hace 3 meses

"Un sheakspeare congelat, sense ni una mínima brasa. Els clàssics alcen un món viu i, sobretot, coherent, en el qual totes les coses adquireixen sentit. Aquest film no se'n surt ni a cop de boires machbetianes. La relació folla amb el mosso de quadres és injustificada i increïble, com el que es deixen fer els amos o creure que un d'aquests amos hauria deixat un petit negret per hereu. Injustificades com són les causes del que s'hi esdevé, ho són encara molt més les conseqüències. Se salven, com sempre, en l'espectacle anglès, les interpretacions.<br /> <br /> "

Redención 6
Redención Comentada hace 3 meses

"Peli ben feta, amb bones interpretacions. Més enllà, res; tòpic rere tòpic i final feliç made in Hollywood.<br /> "